fönsterdörr

Dörrar : Naturdörren från Natur dörrbyggeri, bra priser.

Naturdörren: Fönsterdörrar, skjutdörrar, pardörrar, parfönsterdörrar handtillverkare, specialtillverkade för ditt hus, designade av dig. Från Natur dörrbyggeri.Natur dörrbyggeri tillverkar hållbara dörrar, fönsterdörrar och isolerade skjutdörrar.vikdörrar. Vi tillverkar fönsterdörrar i trä och trä med aluminiumutsida. Du bestämmer själv mått och hängning, om det ska vara helglas eller bröstning. Som standard är de vita NCS S0502-Y på utsida och insida, men du kan välja själv vilken färg du vill ha.På träfönster väljer du bland alla NCS färger, på aluminium väljer du bland alla RAL färger. Spröjs finns som tillval.NYHET! Naturfönster Star. Ny Svensktillverkad dörr med tunnare dörrblad för maximalt ljusinsläpp och kortare leveranstid.


Pris priser på dörrar
fönsterdörr

Fönsterdörr

från Naturfönster

fönsterdörr bröstad

Fönsterdörr Bröstad

från Naturfönster

Nyhet: Nu försäljning av Naturdörren även till privatpersoner. Våra högkvalitativa fönster och dörrar säljs bara i vår webshop för fönster. Både till nybyggnation, och renovering, det stora intresset för våra produkter gör att vi nu lanserar försäljning även till privatpersoner. Vår webshop erbjuder nu försäljning även till privatpersoner. Dock endast i volym. Minsta beställning är 15 000 sek plus moms.

Dörrar från Natur dörrbyggeri.

Köper du dörrar till en helårsbostad bör du välja 3 glas, och då den nya typ av energiglas som Natur tillverkar. Både för komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering.Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönsterdörrar och det gör du med Naturs dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas fönster för ett skönt inomhusklimat. 2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd.

Naturs 3 Glas Dörrar

Naturdörren 3 glas dörrar har dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån och genom glaspaketet in i ditt hus.Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.Därför är Natur 3 glas dörrar med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas var var för bara några år sen.När du monterar Naturs energidörrar bör du samtidigt se över din ventilation i huset. Våra dörrar ger nämligen så bra isolering att ingen tjuvluft kan slinka igenom som det gjorde i dina gamla dörrar.Denna tjuvluft gav ju ventilation till huset och har du inga tilläggsventiler i huset bör du installera det när du byter till våra dörrar. Välj gärna till en ventil i dina nya dörr. Se våra Lyft glid skjutdörr Vikdörrar Dörrar Skjutpartier fasadpartierBra ventilation ihop med bra dörrar är viktigt för att du ska må bra och för att dina energikostnader ska hållas låga. Ett mycket bra alternativ är att köpa till Naturs spaltventil i dörren. Vi bygger då in en extra ventil i dörren som ger frisk luft och ser till att du och ditt hus mår bra.dörrar

Naturdörren: Hållbara dörrar

Naturdörrens fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och omgivning. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.

räkna pris priser på dörrar i vår webshop

SKJUTDÖRRAR ISOLERADE SKJUTPARTIER

skjutdörr skjutparti 3 glas

Skjutdörr Skjutparti 3 Glas Isolerat

från Naturfönster

VIKDÖRRAR ISOLERADE VIKPARTIER

Vikdörr vikparti  3 glas

VIkdörr Vikdörrar 3 Glas Isolerat

från Natur fönster & dörrbyggeri

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av kommande kampanjer och nyheter